top of page
Evital_078_1.jpg

AZ EVITALRÓL


Az Evital 2009-ben új lendületet vett, és célul tűzte ki, hogy olyan minőségi szolgáltatást nyújt vásárlóinak, amit korábban Magyarországon egyetlen patika sem. A friss szemléletet mi sem mutatja jobban, mint akkori, első gyógyszertárunk, az Evital MOM Park szlogene – több mint gyógyszertár.

Missziónknak tekintjük, hogy a gyógyszerészeti termékreklámok végén halott „Kérdezze meg kezelőorvosát és gyógyszerészét” frázisnak értelmet adjunk és a valóságban is eleget tegyünk. Célunk, hogy mind szakmailag, mind emberileg megfeleljen ennek az Evital teljes csapata.


A kezdetektől hiszünk abban, hogy sikerünk záloga a hitelességben, a magasszintű szakmaiságban, a megbízható segítségnyújtásban és nem utolsó sorban abban rejlik, hogy a lehető legszélesebb gyógyszertári termékpaletta álljon vásárlóink rendelkezésére. Nálunk nincsen lehetetlen, mindent megteszünk, hogy a Magyarországon beszerezhető termékek – legyen szó vényköteles gyógyszerekről, gyógyszertári készítményekről vagy dermokozmetikumokról –, a legrövidebb idő alatt eljusson hozzátok.

A kezdeti sikerek után 2014-ben megnyitottuk második üzletünket, a XII. kerületben, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. Ezzel nem csak az itt élők számára biztosítottunk egy olyan helyet, ahova bizalommal térhetnek be kérdés esetén, hanem egy stabil munkahelyet is létrehoztunk. A terjeszkedés mellett szem előtt tartjuk a folyamatos fejlődést és ügyelünk az Evitaltól megszokott színvonal megtartására.

Ezen elvek mentén, 2017-ben egy teljes körű felújítás tette még exkluzívabbá az Evital MOM Park gyógyszertár megjelenését. A renoválás során szabadpolcos dermokozmetikai rész lett kialakítva, melynek ékköve egy dermacenter, ahol szakemberek segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb terméket egy adott bőrproblémára.

2020 decemberében újabb mérföldkőhöz érkeztünk, ekkor nyitottuk meg harmadik gyógyszertárunkat, immár Pesten, a Corvin sétányon. Itt is a tőlünk megszokott lendülettel, mosolygós csapattal, kiemelkedő szakmaisággal és kényelmes, színvonalas vásárlási és várakozási lehetőségekkel várjuk a hozzánk fordulókat.

Fontosnak számunkra a tudatos, egészséges életmódra való figyelemfelkeltés és edukáció, valamint az, hogy őszinte segítségkérésre, szégyenkezés mentes kérdésfeltevésre ösztönözzük a hozzánk betérőket. Épp ezért tartjuk fontosnak, hogy jelen legyünk a social médiában és kötetlenebb hangnemű felületeinken további lehetőséget biztosítsunk az egészségről szóló párbeszédeknek és az ezzel kapcsolatos kérdéseknek. Oldalainkon figyelünk az aktualitásokra, szakmai tartalmainkat igyekszünk érdekesen, közérthetően megfogalmazni amellett, hogy minden esetben gyógyszerészeti lektoráláson esnek át.

Élhetsz a világ bármely pontján, mi a segítségedre leszünk! Reméljük, hogy a Te bizalmadat is sikerül elnyernünk és hamarosan az Evital vásárlói között tudhatunk. Ne felejtsd, mi mindig széleskörű termékpalettával, szakmai segítséggel és őszinte segíteni akarással várunk!

Evital, több mint EGY gyógyszertár – minden értelemben!

bottom of page